Mapa péče pro diagnózu fraktura proximálního femuru - Hradilová, Věra (2006)
V bakalářské práci se domnívám, že na základě studia odborných pramenů a analýzy dat bude sestavena mapa péče fraktury u proximálního femuru a náklady nepřesáhnou 30 000 Kč. Analýza a poté sumarizace dat byla provedena na I. chirurgické klinice, Traumatologickém oddělení ve FNuSA v Brně od 1.1.2005 do 30.6.2005 u souboru je 65 pacientů. V bakalářské práci jsou interpretovány výsledky jednotlivých analýz zkoumaného souboru. Po zpracování dat byla sestavena mapa péče u proximálního femuru s náklady na léčbu 22 250 Kč. Bakalářská práce bude vodítkem při aplikaci mapy péče do praxe.