Význam preventivních vyšetření u onemocnění karcinomem prsu žen z hlediska vyhodnocení dotazníků rizikových faktorů mamárního screeningu - Bednářová, Zdeňka (2006)
Práce pojednává o rizikových faktorech vzniku karcinomu prsu u žen, zabývá se preventivními opatreními a doporuceními pred vznikem tohoto onemocnní. Hlavní cást práce je venována statistickému zpracování dat dotazník MaSc 768 náhodne vybraných žen z více jak 12 000 mamograficky vyšetrených v rámci screeningového programu na Radiologickém oddelení Masarykova onkologického ústavu a zhodnocení techto výsledku.