Civilní proces v meziválečném období v ČSR - Pelikánová Schelle, Andrea, 1982- (2006)
Tématem mojí diplomové práce je civilní proces v meziválečném období v ČSR. Práce je rozdělena na pět základních kapitol, kdy první se zabývá vývojem civilního soudnictví v období první Československé republiky a charakteristikou obecného soudnictví stejně jako charakteristikou jednotlivých specializovaných soudů.