Zastoupení účastníků v civilním procesu v komparaci s právem EU - Smutná, Jitka (2006)
Zastoupení účastníků v civilním procesu v komparaci s právem EU - úvod, zastoupení v ČR - na základě zákona, rozhodnutím soudu, udělením plné moci, jednotlivé druhy zastoupení v našem platném právním řádu v komparaci s práve EU - advokát a osatní platné zastoupení účastníků před Evropským soudním dvorem a Soudem prvního stupně.