Kolaudačné konanie - Stanek, Peter (2006)
Anotácia Diplomová práca Kolaudačné konanie pojednáva o kolaudačnom konaní ako takom a otázkach súvisiacich. Vymedzuje pojem kolaudačného konania a miesto kolaudačného konania v systéme českého správneho práva. Venuje sa štátnej správe na úseku verejného stavebného práva (sústava stavebných úradov), samotnému priebehu kolaudačného konania a špecifickým situáciám pri užívaní stavieb.