Správní řízení v režimu stavebního zákona - Savotinová, Albína (2006)
Diplomová práce je zaměřena na problematiku současné právní úpravy správního řízení v režimu stavebního zákona. Po krátkém ohlédnutí za historií stavebního práva v českých zemích jsou vymezeny základních pojmy stavebního zákona. Následuje kapitola pojednávající o rozdílu mezi obecným a zvláštním správním řízením a o použitelnosti obecné právní úpravy správního řádu v řízeních podle stavebního zákona. Samostatně je podán výklad o organizačním zabezpečení na úseku stavebního řádu. V poslední kapitole soustředila autorka svou pozornost na otázky stavebního řízení.