Problematika tzv. právně volného dítěte - Küblová, Veronika (2006)
Předmětem mnou zpracované diplomové práce je problematika tzv. právěn volného dítěte. Tento pojem bývá skloňován ve všech pádech v situacích, kdy v důsledku přerušení vazeb k biologické rodině může dojít k začlenění dítěte do rodiny nové, jejímž účelem je imitace svazku biologického.