Analýza kapitálového a peněžního trhu se zaměřením na kolektivní investování - Parma, Marcel (2006)
Diplomová práce Analýza kapitálového a peněžního trhu se zaměřením na kolektivní investování se zaměřuje pedevším na analýzu kapitálového a peněžního trhu v České republice. Po provedení analýzy obou těchto trhů práce pokračuje rozborem možností investování na těchto trzích. Větší pozornost je věnována tzv. kolektivnímu investování.