Svobodný přístup k informacím - Ludvíková, Eva (2006)
Tématem mé diplomové práce je "Svobodný přístup k informacím". V této práci jsem se věnovala právu na informace, které je dnes nedílnou součástí našeho demokratického života a proto je nezbytná úprava v právním řádu, aby mohlo být toto právo realizováno.