Ochrana kulturních památek - Kulísková, Kateřina (2006)
Předmětem diplomové práce je problematika ochrany kulturních památek a státní památkové péče. Problematika státní památkové péče je velmi rozsáhlá. Při tomto vědomí se zaměřuji pouze na problematiku ochrany kulturních památek a chráněných území.