Ochrana "osobnosti" právnické osoby - Poláš, Štěpán (2006)
Cílem práce je poskytnout komplexní pohled na problematiku ochrany osobnosti právnických osob, piblížit souasný stav právní úpravy obsažený ve všech pramenech platného právního ádu které s touto problematikou souvisí a také zohlednit ustálenou praxi soud pi rozhodování spor z tchto práv vzniklých.