Současné vývojové tendence práva na ochranu osobnosti - Kučera, Vladimír (2006)
Diplomová práce Současné vývojové tendence práva na ochranu osobnosti se skládá ze dvou částí. Důraz jsem kladl především na českou právní úpravu. V první části jsem se zaměřil na historický vývoj všeobecného osobního práva od jeho počátků ve starověku až do současnosti.