Prostituce z hlediska juristického a kriminologického - Havlíčková, Lucie (2006)
Ve své diplomové práci se zabývám dějinami prostituce, zamýšlím se nad kriminogenními aspekty této problematiky a nad trestností prostituce. Dále se zmiňuji o formách prostituce, prostor taktéž věnuji prevenci, která je velmi důležitá.