Vražda z pohledu juristického a kriminologického - Moštěk, Marcel; Kuchta, Josef, 1953-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2006)
Vražda, trestné činy proti životu a zdraví, smrt, euthanasie, trest, násilná kriminalita, prevence, statistika, pachatel, oběť.
Malefaction of murder, mercy killing, euthanasia, punishment, penal codex, violent criminality, murderer, victim, prevention, murder commission causes.
Vedoucí práce: Josef Kuchta.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: eutanazie; vraždy; euthanasia; murders; diplomové práce