Zásada humanity a její projevy v českém trestním právu hmotném - Al Safadiová, Miriam (2006)
Tato práce je zaměřena na zásadu humanity a její projevy v českém trestním právu hmotném, vycházela jsem především z odborné literatury a článků, zvláštní pozornost byla věnována systému trestů, trestání mládeže a připravované rekodifikaci trestního práva hmotného.