Realizace práva na zaměstnání v českém pracovním právu - Rygl, Martin (2006)
Moje diplomová práce se zabývá problematikou "Realizace práva na zaměstnání v českém pracovním právu". Úvodní kapitoly jsou věnovány charakteristice rozdílů mezi právem na práci a právem na zaměstnání, jejich významem, obsahem a právním zakotvením v mezinárodních dokumentech.