Trestněprávní a trestněprocesní aspekty institutu dohledu v českém trestním právu - Hroch, Miroslav (2006)
Diplomová práce se zabývá trestněprávními a trestněprocesními aspekty institutu dohledu v českém trestním právu. Jejím cílem je nejprve řešit důvody začlenění institutu dohledu do českého trestního práva, vývoj institutu dohledu a dále samotné pojetí dohledu a jeho projevy v hmotném a procesním právu.