Ochranná opatření de lege lata a de lege ferenda - Kneřová, Helena; Kalvodová, Věra, 1965-; Masarykova univerzita. Katedra trestního práva (2006)
Diplomová práce se zabývá ochrannými opatřeními de lege lata a de lege ferenda. Podrobně zpracovává problematiku ochranných opatření z pohledu platné právní úpravy. Také se zaměřuje na změny týkající se ochranných opatření v souvislosti s připravovaným novým trestním zákoníkem.
The thesis deals with the protective measures de lege lata and de lege ferenda. Its aim is to precisely describe current legal regulation and point out the changes of protective measures related to the proposal of the new Criminal Code in Czech Republic.
Vedoucí práce: Věra Kalvodová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: ochranná opatření; protective measures; diplomové práce