Ochranná opatření de lege lata a de lege ferenda - Kneřová, Helena (2006)
Diplomová práce se zabývá ochrannými opatřeními de lege lata a de lege ferenda. Podrobně zpracovává problematiku ochranných opatření z pohledu platné právní úpravy. Také se zaměřuje na změny týkající se ochranných opatření v souvislosti s připravovaným novým trestním zákoníkem.