Nesezdané soužití v českém právním řádu - Mojžíšová, Blanka (2006)
Diplomová práve se zabývá vymezením pojmu nesezdaného soužití, jeho historickým vývojem a postavením tohoto institutu ve společnosti, ve vztahu k institutu manželství.