Syndrom CAN - Ederová, Kristýna (2006)
Diplomová práce nastiňuje problematiku týkající se syndromu týraného, zneužívaného a zanedbávaného dítěte - syndrom CAN, zejména potom sexuálního zneužívání. Popis forem sexuálního zneužívání, charakteristika oběti a pachatele, právní úprava.