Nezletilé dítě a rozvod rodičů : psychologické a právní aspekty - Koubek, Aleš (2006)
Diplomová práce se zabývá problematikou psychologických a právních aspektů rozvodu rodičů nezletilých dětí. Zvláštní pozornost je věnována právě nezletilým dětem. V obecné části práce pojednávám o rozvodu manželství a stručně nastíním historický vývoj právní úpravy rozvodu na našem území.