Aktuální otázky dětské delikvence (psychologické a právní aspekty) - Janáková, Petra; Houbová, Drahomíra, 1951-; Masarykova univerzita. Katedra právní teorie (2006)
Diplomová práce se zabývá psychologickými, sociálními a právními aspekty dětské delikvence a preventivními aktivitami v dané oblasti.
The subject of my work is the chidren`s delinquency. The diploma work considers the psychological, social and legal aspect of this socially unacceptable conduct.
Vedoucí práce: Drahomíra Houbová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: dětská kriminalita; child delinquency; diplomové práce