Normativní systémy diskusních serverů - Šurmanová, Michaela (2006)
Práce popisuje normativní systémy fungující na diskusních serverech českého Internetu. Detailněji je rozebrán systém právních norem, včetně problematiky odpovědnosti a jurisdikce. V neprávních normativních systémech se věnuje hlavně netiketě.