Informační technologie a právní rámec jejich využívání - Langer, Jiří; Spáčilová, Danuše, 1954-; Masarykova univerzita. Katedra právní teorie (2006)
Diplomová práce seznamuje čtenáře s právním rámcem užívání informačních technologií. Práce přibližuje začátky počítačů a sítě Internet jak ve světě, tak i v České resp. Československé republice. Dále ozřejmuje pojem právo duševního vlastnictví, který je základním východiskem pro ochranu počítačového softwaru.
This thesis introduces the legal framework of using ICT to the reader. It describes using of computers and the network Internet as in the whole world as in the Czech republic from the very begining. Then it explains the term Law of Intelectuall property, which is the starting-point for legal protection of computer software.
Vedoucí práce: Danuše Spáčilová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: informační technologie; internet; information technology; Internet; diplomové práce