Překážky v práci - Němcová, Kateřina; Zachovalová, Jana, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra pracovního práva a sociálního zabezpečení (2006)
Hlavním tématem diplomové práce je právní úprava překážek v práci a to ta současná i navrhovaná. Pro potřeby této práce jsou nejprve charakterizovány pracovněprávních vztahy a v jejich rámci pracovní poměr. Dále se diplomová práce zabývá právní úpravou překážek v práci na straně zaměstnance.
The main theme of this diploma thesis focuses on legal amendments to labour compensation, both current and proposed. First of all labour legal relations are characterized and legal employment relationship too. After that, the legal regulation of impediments to work on the side of employee and impediments to work on the side of employers are engaged in this graduation work.
Vedoucí práce: Jana Zachovalová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: pracovněprávní vztahy; překážky v práci; embarrassment in work; labor-law relations; diplomové práce