Překážky v práci - Němcová, Kateřina (2006)
Hlavním tématem diplomové práce je právní úprava překážek v práci a to ta současná i navrhovaná. Pro potřeby této práce jsou nejprve charakterizovány pracovněprávních vztahy a v jejich rámci pracovní poměr. Dále se diplomová práce zabývá právní úpravou překážek v práci na straně zaměstnance.