Problematika nájemního bydlení v České republice : zaměřeno na nájemné - Oliva, Petr; Vaněk, Roman, 1969-; Masarykova univerzita. Katedra právní teorie (2006)
Tato práce se zabývá problematikou nájemního bydlení v České republice, a zaměřena je především na úpravu nájemného z bytu. V oblasti nájemního bydlení byly právní vztahy týkající se nájmu bytu značně deformované špatnou legislativou z období vlády komunistické strany. Práce pojednává o obecné úpravě nájemního bydlení, obsahuje historický nástin vývoje právní úpravy od doby první Československé republiky
Problems of tenement housing in the Czech Republic. Mainly focused on on the residential rent adjustment. Legal rules regulating the amount of rents.
Vedoucí práce: Roman Vaněk.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: nájemné; nájemní bydlení; rental housing; rent; diplomové práce