Korupce - východiska a řešení problému v ČR - Hurajová, Barbora; Vaněk, Roman, 1969-; Masarykova univerzita. Katedra právní teorie (2006)
Tato diplomová práce se zabývá korupcí, zejména východisky a řešením problémů spojených s korupcí v České republice.
This graduation thesis deals with corruption and with solutions and treatments concerning corruption in the Czech Republic.
Vedoucí práce: Roman Vaněk.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: korupce; corrupt practices; diplomové práce