Vol'by do Európského parlamentu v ČR v roku 2004 - Kramár, Ján (2006)
Práca sa zaoberá prípravou, priebehom a zhodnotením výsledkov volieb do Európskeho parlamentu v Českej republike v roku 2004. Súčasťou práce je aj charakteristika Európskeho parlamentu a zhodnotenie dopadu volieb na politickú scénu.