Právní formy činnosti odborové organizace - Gabriel, Michal, 1981- (2006)
V mé práci jsem se snažil postihnout problematiku oblasti kolektivního pracovního práva. Pokusil jsem se vymezit jednotlivé subjekty a instituty v této oblasti. Snažil jsem popsat práva, která těmto subjektům přísluší. Největší důraz jsem kladl na odborovou organizaci, jako sociálního reprezentanta zaměstnanců a na její působení v rámci kolektivního vyjednávání.