Pronájem pracovních sil - Kostelecký, Jiří (2006)
V práci je vymezen pojem pronájmu pracovních sil podle zákona 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, popis tohoto institutu coby jedné z forem zprostředkování zaměstnání. Dále práce obsahuje popis historického vývoje problematiky, rozbor sekundárního práva ES vztahujícího se k předmětné problematice. Práce obsahuje také výklad o pronájmu zahraničních pracovních sil, o podmínkách zakládání soukromých agentur práce podle současné právní úpravy ČR. Výklad je věnován také problematice tzv. Švarcsystému a outsourcingu.