Právo na život : eutanázie jako právní problém? - Kusáková, Eliška (2006)
První část diplomové práce se zabývá problematikou práva na život s ohledem na problematiku euthanasie. Druhá část práce je věnována vztahu pacienta a lékaře. V poslední části jsme se zaměřili na úřad paicentského ombudsmana.