Franchising jako způsob podnikání - Malaník, Michal, 1990- (2006)
V této diplomové práci je popsána forma spolupráce dvou či více právně i ekonomicky samostatných podnikatelů, zvaná franchising. Obsahuje jak teoretickou tak praktickou část, kterou je popsání franchisového projektu www.internetcentrum.cz Přílohou je konkrétní franchisová smlouva.