Daňové a účetní aspekty podnikání na internetu - komparace se zahraniční právní úpravou - Kyncl, Libor, 1983- (2006)
Tato diplomová práce je věnována problematice podnikání na internetu, zejména jeho daňovým a účetním aspektům, a též srovnání těchto institutů s právní úpravou v okolních zemích, zejména s úpravou v zemích Evropského společenství. Krátkým exkurzem se autor vypořádal s daněmi ve smyslu komunitárního práva a jejich harmonizací a též daňovou problematikou v mezinárodních smlouvách.