Správní soudnictví a jeho komparace se zeměmi EU - Lorenzová, Andrea (2006)
Práce pojednává o správním soudnictví v České republice, jeho historických kořenech, podstatě nynější právní úpravy, komparaci s vybranými cizími zeměmi a konečně i o problémech a úvahách de lege ferenda.