Správní soudnictví a jeho komparace se zeměmi EU - Chýle, Josef (2006)
Tato diplomová práce se zabývá rozborem institutu správního soudnicví a jeho komparací se zeměmi EU. Důraz byl kladen na aktuální problémy, takže je též hojně využívána nová judikatura. Zvláště jsou vysvětleny novodobé problémy správního soudnictví v SRN.