Dozor a dohled státního zástupce v trestním řízení - Píš, Michal (2006)
Tato práce se zabývá dozorem státního zástupce v trestním ízení a dohledem nad postupem státního zástupce v trestní oblasti. Draz klade na možnost použití jednotlivých dozorových oprávnní v rzných fázích a formách pípravného ízení, a to i ve vztahu zákonu o soudnictví ve vcech mládeže.