Ústavní aspekty řešení mimořádných situací na příkladech Integrovaného záchranného systému v ČR a ve SRN - Němcová, Terezie; Šimíček, Vojtěch, 1969-; Masarykova univerzita. Katedra ústavního práva a politologie (2006)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu a komparaci Integrovaného záchranného systému v České republice a ve Spolkové republice Německo, a to z hlediska fungování ústavních systémů. Pozornost je věnována krizovým stavům, mimořádným událostem a jejich řešení.
This graduation theses focuses on an analysis and comparsion of integrated rescue system in the Czech republic and Germany in light of constitution functioning. The attention is devoted to states of emergency, extraordinary events and their solving.
Vedoucí práce: Vojtěch Šimíček.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: integrovaný záchranný systém; integrated emergency management system; Německo; Germany; diplomové práce; master's theses