Ústavní aspekty řešení mimořádných situací na příkladech Integrovaného záchranného systému v ČR a ve SRN - Němcová, Terezie (2006)
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu a komparaci Integrovaného záchranného systému v České republice a ve Spolkové republice Německo, a to z hlediska fungování ústavních systémů. Pozornost je věnována krizovým stavům, mimořádným událostem a jejich řešení.