Vztah Ústavního soudu a Nejvyššího správního soudu - Šrůtková, Jitka, 1979- (2006)
Diplomová práce je zaměřena na vymezení vzájemných vztahů Ústavního soudu a Nejvyššího správního soudu. Práce je členěna na jedenáct kapitol. Druhá kapitola je věnována problematice vývoje správního soudnictví v České republice po roce 1990. Třetí kapitola obsahuje charakteristiku Ústavního soudu a Nejvyššího správního soudu za účelem rozlišení a komparace jejich postavení, pravomocí a úkolů.