Soudní přezkum voleb - Kokeš, Marian, 1981- (2006)
Přestože jsem se snažil vyhnout standardnímu zakončení diplomové práce, a místo pouhého shrnutí výsledů práce jsem se snažil polemizovat nad budoucím vývojem právní úpravy soudního přezkumu voleb v ČR, domnívám se, že alespoň závěrečné slovo autora by si případný čtenář této práce zasloužil.