Publikace rozhodnutí státních orgánů a ochrana osobních údajů - Křížková, Michaela (2006)
Soudní rozhodnutí jsou nositeli daleko širšího významu, než se v minulosti pedpokládalo. S uvědomněním si jejich pravého významu roste význam jejich široké a systematické publikace. Dnes jsou soudní rozhodnutí přístupná ve zdrojích oficiálních, na něž by měly být kladeny nároky především, ale i ve zdrojích publikovaných soukromými nakladatelstvími.