Mezinárodní justiční spolupráce ve věcech trestních se zaměřením na extradici - Bednářová, Soňa (2006)
Cílem diplomové práce je nastínit řešení aktuálních rozporů, kterými jsou určení právní povahy rámcového rozhodnutí a objasnění postavení Evropské úmluvy o vydávání ve vztahu k Rámcovému rozhodnutí Rady o evropském zatýkacím rozkazu.