Podpora a ochrana investic : komparace právní regulace investičního prostředí v ČR, Ruské federaci a na Ukrajině - Rytikov, Viktor; Mrkývka, Petr, 1964-; Masarykova univerzita. Katedra správní vědy, správního práva a finančního práva (2006)
Předmětem této diplomové práce s názvem Podpora a ochrana investic (komparace právní regulace investičního prostředí v ČR,Ruské federaci a na Ukrajině) je analýza a stručný přehled investičních prostředí v ČR, v Ruské federaci a na Ukrajině.
This thesis Investment Promotion and Protection (Comparing the Legal Regulation of Investment Environment in the Czech Republic, the Russian Federation and Ukraine) provides an analysis and a short summary of the investment environments in the Czech Republic, the Russian Federation and Ukraine.
Vedoucí práce: Petr Mrkývka.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: investice; podnikatelské projekty; business planning; investments; Ukrajina; Rusko; Ukraine; Russia; diplomové práce