Podpora a ochrana investic : komparace právní regulace investičního prostředí v ČR, Ruské federaci a na Ukrajině - Rytikov, Viktor (2006)
Předmětem této diplomové práce s názvem Podpora a ochrana investic (komparace právní regulace investičního prostředí v ČR,Ruské federaci a na Ukrajině) je analýza a stručný přehled investičních prostředí v ČR, v Ruské federaci a na Ukrajině.