Ústavní smlouva a restrukturalizace EU - Suchnová, Nikola (2006)
Diplomová práce zkoumá vybrané aspekty současné právní a institucionální struktury Evropské unie a následně analyzuje a hodnotí řešení, která v těchto oblastech nabídla Smlouva zakládající Ústavu pro Evropu.