Nezletilí bez doprovodu jako žadatelé o azyl - Kolečková, Magda (2006)
Nezletilí bez doprovodu jako žadatelé o azyl, nejlepší zájem dítěte, zákaz diskriminace, názor a věk dítěte, opatrovník nezletilého bez doprovodu.