Smlouva o obchodním zastoupení - Činková, Martina (2006)
Práce je zaměřená především na právní rozbor smlouvy o obchodním zastoupení. Na začátku práce uvádím historický vývoj tohoto smluvního typu od 19. století do současnosti. V další kapitole rozebírám jednotlivá ustanovení smlouvy o obchodním zastoupení.