K druhom obchodných záväzkových vzťahov - Šumichrastová, Kristína (2006)
Daná práca sa zaoberá problematikou druhov obchodných záväzkových vzťahov, tak ako sú upravené v platnom českom obchodnom zákonníku, ich anylýzou a kritickým zhodnotením, ako aj ich historickým vývojom a komparáciou s právnou úpravou Slovenskej republiky a Francúzska.